Συναυλία Νέων Καλλιτεχνών Ι σε έργα για φωνή, πνευστά, έγχορδα & πιάνο

Νέοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν έργα σόλο και μουσικής δωματίου για πιάνο, τσέλο, βιολί, φλάουτο και φωνή που προετοίμασαν στη διάρκεια των σεμιναρίων πιάνου, μουσικής δωματίου και μονωδίας.

Βιογραφικά

Η μεσόφωνος Brianna Davies την ερχόμενη ακαδημαϊκή σαιζόν θα είναι τελειόφοιτη στη Φωνητική Ερμηνεία στο Πανεπιστήμιο της Τάμπα όπου που σπουδάζει υπό τη διεύθυνση της Δρ. Hein Jung. Έχει εμφανιστεί με τη Hanover Wind Symphony υπό τη διεύθυνση του Matthew Paterno το 2016, εμφανίστηκε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Mayo Performing Arts Center το 2019 καθώς και σε δύο άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Rosen Performing Arts Center το 2020 και το 2021, ενώ εμφανίστηκε με τη Συμφωνική Ορχήστρα του UT ως μία από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού κοντσέρτων το 2023 και συμμετείχε σε πολλές άλλες παραστάσεις του Opera Workshop του Πανεπιστημίου της Tampa τα τελευταία 3 χρόνια.

O Brandon Dye είναι δευτεροετής μεταπτυχιακός φοιτητής στο Frost School of Music του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, όπου η έρευνά του επικεντρώνεται στα σπιρίτσουαλς, τα φυλετικά ζητήματα και την πολιτική σκέψη των Αφροαμερικανών. Ανήκει στο καλλιτεχνικό και διδακτικό προσωπικό της Greater Miami Youth Symphony όπου διδάσκει ορχήστρα εγχόρδων, φλογέρα, χορωδία, θεωρία της μουσικής και εκπαιδεύει τα επιμέρους σύνολα της ορχήστρας.

H Tiffany Eady έχει λάβει bachelor στη μουσική εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο της Tampa, με ειδίκευση στο τσέλο. Το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2023 η Tiffany θα ξεκινήσει στο Πανεπιστήμιο του Tennessee μεταπτυχιακό στη θεωρία της μουσικής.

O Matthew Jay είναι φοιτητής μουσικοπαιδαγωγικής στο Vernon Hills, Illinois. Τραγουδά και παίζει άρπα, ενώ εμφανίζεται συχνά με τους Chamber Singers, το Opera Workshop και το Wind Ensemble.

H Jubilee Lee είναι επί πτυχίω στην ερμηνεία πιάνου στο Πανεπιστήμιο της Tampa, όπου τα τελευταία δύο χρόνια σπουδάζει με τον Δρ. Γρηγόρη. Υπό την καθοδήγησή του έχει ωριμάσει τόσο ως πιανίστα όσο και ως μουσικός και ανυπομονεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στην ερχόμενη, τελευταία, χρονιά της.

Η Natalie Mussin Phillips είναι τελειόφοιτη του προγράμματος Bachelor of Arts στη μουσική στο Πανεπιστήμιο της Τάμπα, όπου σπουδάζει πιάνο με τον Γρηγόρη Ζαμπάρα. Ταυτόχρονα κάνει Bachelor of Science στην εγκληματολογία.

H Anna-Mussin Philips είναι τεταρτοετής φοιτήτρια φλάουτου στο Πανεπιστήμιο της South Florida. Είναι πρώτο φλάουτο στο τμήμα πνευστών της Ορχήστρας του Πανεπιστημίου, όπου επίσης παίζει πίκκολο. Το καλοκαίρι αυτό παρακολούθησε την Orford Music Academy και με μεγάλη χαρά συμμετέχει φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ο Αουλόν Μπίνο άρχισε τις σπουδές του πιάνου με την καθηγήτρια πιάνου Στέλλα Καραντάση στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας και ύστερα με τον μουσικοπαιδαγωγό και πιανίστα Γιώργο Μάνεση. Φοίτησε για έναν χρόνο στο Hellenic American University και το 2012 συνέχισε τις σπουδές του με την Merita Rexha Tershana στο Μουσικό Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Τιράνων (Αλβανία) απ’ όπου πήρε το 2015 το Bachelor of Piano με άριστα παμψηφεί. Έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στην Αλβανία, τόσο σολιστικές όσο και στη μουσική δωματίου. Από το 2008 έως σήμερα λαμβάνει μέρος στις συναυλίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Πορτοχελίου. Συμμετείχε ως πιανίστας, σε ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Michael England και έκανε την μουσική προετοιμασία στην υπερπαραγωγή της People Entertainment ‘’Το Φάντασμα της Όπερας’’ του A.L. Webber με τους βασικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου το 2020 και το 2023. Το έργο παρουσιάστηκε στο Christmas Theater στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα έκανε την μουσική προετοιμασία στο έργο ‘’Περσεφόνη’’ σε μουσική του Δημήτρη Μαραγκόπουλου και σκηνοθεσία Έλλη Παπακωνσταντίνου. Το έργο παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής (Τριάντη), Αθήνα και στο Σινέ – Ελευσίς στην Ελευσίνα. Σήμερα εργάζεται ως καθηγητής πιάνου και θεωρητικών στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας.

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Αυγ 06 2024

Time

9:15 pm - 11:00 pm

Location

Κτήμα Μάνεση

Organizer

Όμιλος για την Μελέτη Έρευνα & Διάχυση του Πολιτισμού

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.