Συναυλία Νέων Καλλιτεχνών Ι σε έργα σόλο και μουσικής δωματίου για πιάνο, τσέλο, βιολί & φωνή

Νέοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν έργα σόλο και μουσικής δωματίου για πιάνο, τσέλο, βιολί και φωνή που προετοίμασαν στη διάρκεια των σεμιναρίων πιάνου, μουσικής δωματίου και μονωδίας.

Βιογραφικά

Η Ashley Campbell είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Tampa, απ’ όπου έλαβε BFA στο Μουσικό Θέατρο και BA στις Διεθνείς Σπουδές, με ειδίκευση στην Πολιτική Οικονομία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει εμφανιστεί με τους University of Tampa Chamber Singers, το Εργαστήριο Όπερας και τη χορωδία OPUS.

Η Jordan Clanton κατάγεται από την από την Aurora του Κολοράντο και αποφοίτησε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο της Τάμπα με πτυχίο BFA στο Μουσικό Θέατρο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Τάμπα η Jordan συμμετείχε σε διάφορα σύνολα όπως η Χορωδία Δωματίου, το Εργαστήρι Όπερας και είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει διάφορες σκηνοθεσίες, συμπεριλαμβανομένου και ενός oλόκληρου μιούζικαλ.

Η Amanda Cohen είναι τελειόφοιτη του Πανεπιστήμιου της Tampa, όπου πραγματοποιεί B.A. στη μουσική, με ειδίκευση στη μονωδία. Συνθέτει και τραγουδάει, παίζει πιάνο και άρπα.

Η μεσόφωνος Brianna Davies την ερχόμενη ακαδημαϊκή σαιζόν θα είναι τελειόφοιτη στη Φωνητική Ερμηνεία στο Πανεπιστήμιο της Τάμπα όπου που σπουδάζει υπό τη διεύθυνση της Δρ. Hein Jung. Έχει εμφανιστεί με τη Hanover Wind Symphony υπό τη διεύθυνση του Matthew Paterno το 2016, εμφανίστηκε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Mayo Performing Arts Center το 2019 καθώς και σε δύο άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Rosen Performing Arts Center το 2020 και το 2021, ενώ εμφανίστηκε με τη Συμφωνική Ορχήστρα του UT ως μία από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού κοντσέρτων το 2023 και συμμετείχε σε πολλές άλλες παραστάσεις του Opera Workshop του Πανεπιστημίου της Tampa τα τελευταία 3 χρόνια.

Η Annalize Drab την ερχόμενη ακαδημαϊκή περίοδο θα είναι τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου της Tampa στο Μουσικό Θέατρο BFA, με δευτερεύον αντικείμενο τον Χορό. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες των Chamber Singers του Πανεπιστημίου της Tampa, Camerata, OPUS, Opera Workshop και πολλές παραγωγές του Πανεπιστημίου της, όπως Leader of the Pack: The Ellie Greenwich Musical (Pattie/Young Ellie Understudy/Swing), Urinetown (Poor), First Date (Man 3), The Hunchback of Notre Dame (Ensemble/Section Leader), See Rock City and Other Destinations (Swing) και επίσης θεατρικές παραγωγές σε στούντιο. Υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος Εκπομπών του Alpha Psi Omega και είναι επίσης ενεργό μέλος του Sigma Alpha Iota. Η Annalize έχει αρχίσει να μαθαίνει ολόκληρες παραστάσεις ώστε να μπορεί να αλλάζει παραγωγές και είναι ενθουσιασμένη που θα εφαρμόσει στην εκμάθηση μουσικής όσα πρόκειται να μάθει κατά την παραμονή της στο Φεστιβάλ Πορτοχελίου!

O Brandon Dye είναι δευτεροετής μεταπτυχιακός φοιτητής στο Frost School of Music του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, όπου η έρευνά του επικεντρώνεται στα σπιρίτσουαλς, τα φυλετικά ζητήματα και την πολιτική σκέψη των Αφροαμερικανών. Ανήκει στο καλλιτεχνικό και διδακτικό προσωπικό της Greater Miami Youth Symphony όπου διδάσκει ορχήστρα εγχόρδων, φλογέρα, χορωδία, θεωρία της μουσικής και εκπαιδεύει τα επιμέρους σύνολα της ορχήστρας.

H Tiffany Eady έχει λάβει bachelor στη μουσική εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο της Tampa, με ειδίκευση στο τσέλο. Το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2023 η Tiffany θα ξεκινήσει στο Πανεπιστήμιο του Tennessee μεταπτυχιακό στη θεωρία της μουσικής.

O Matthew Jay είναι φοιτητής μουσικοπαιδαγωγικής στο Vernon Hills, Illinois. Τραγουδά και παίζει άρπα, ενώ εμφανίζεται συχνά με τους Chamber Singers, το Opera Workshop και το Wind Ensemble.

Η Natalie Mussin Phillips πραγματοποιεί Bachelor of Arts στη μουσική στο Πανεπιστήμιο της Τάμπα, όπου σπουδάζει πιάνο με τον Γρηγόρη Ζαμπάρα. Ταυτόχρονα κάνει Bachelor of Science στην εγκληματολογία. Η Natalie εμφανίστηκε με την Ορχήστρα του Πανεπιστημίου την περασμένη άνοιξη ως μία από τις δύο νικήτριες του Διαγωνισμού Κοντσέρτου.

Η Ισμήνη Βασιλειάδου γεννήθηκε το 2003 στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε την πορεία της στη μουσική με μαθήματα πιάνου υπό την εποπτεία του πατέρα της, Λάμπη Βασιλειάδη. Το 2015 ξεκίνησε μαθήματα βιολοντσέλου με τον Γιάννη Τουλή, ενώ από το φθινόπωρο του 2021 σπουδάζει στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση στο βιολοντσέλο στην τάξη του Δημήτρη Πάτρα. Τον Μάιο του 2023 κέρδισε το Α’ Βραβείο (κατηγορία εγχόρδων) στον εσωτερικό διαγωνισμό κοντσέρτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι μέλος της ορχήστρας Jovenata Ensemble. 

O Ανδρέας Βιδάλης σπούδασε βιολοντσέλο στην τάξη του κ. Γιάννου Γιοβάνου στο βιολοντσέλο και παρακολουθεί τις τάξεις της Φυγής και της Σύνθεσης με τον κ. Ιωσήφ Βαλλέτ στο Δημοτικό Ωδείο του Πειραιά. Παρακολουθεί το Integrated Master του Ιονίου Πανεπιστημίου στην εκτέλεση βιολοντσέλου με τον κ. Ιωάννη Τουλή. Δρα ως μουσικός Ορχήστρας σε διάφορα συμφωνικά σχήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ως καθηγητής μουσικής με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

Ο Φιλάρετος Βρεττός γεννήθηκε το 2002 στις Αχαρνές. Είναι τελειόφοιτος σπουδαστής διπλώματος πιάνου του Σύγχρονου Ωδείου Αθηνών στη τάξη του κ. Χρύσανθου Αλησάφη (πιανίστας ΕΛΣ). Παράλληλα έχει εισαχθεί με επιτυχία στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Ερμής Κουλαμάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 2004 και άρχισε μαθήματα πιάνου με την Μαρία Κουρή το 2009 στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας. Το 2022 πήρε το πτυχίο πιάνου με άριστα. Είναι φοιτητής στην Στατιστική σχολή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Αουλόν Μπίνο σπούδασε πιάνο με τον Γιώργο Μάνεση και την Merita Rexha Tershana στο Μουσικό Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Τιράνων (Αλβανία) απ’ όπου πήρε το 2015 το bachelor. Εχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στην Αλβανία. Λαμβάνει μέρος στις συναυλίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Πορτοχελίου απο το 2008. Ήταν μέρος της ορχήστρας στην υπερπαραγωγή της People Entertainment ‘’Το Φάντασμα της Όπερας’’ του A.L. Webber (2020, 2023).

Η Αγγελίνα Τσιαντζή-Μαντέ από τη Σαντορίνη γεννήθηκε το 2012. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στην ηλικία των 4 ετών με τον πατέρα της. Είναι μέλος μουσικής οικογένειας και φοιτά στην ιστορική Schola Cantorum de Paris, στην τάξη της κυρίας Αγάθης Λεϊμονή. Συμμετέχει σε masterclasses με σπουδαίους πιανίστες ο Cyprien Katsaris, η Christina Ortiz, η Δόμνα Ευνουχίδου, η Lilia Boyadjieva, ο Γιάννης Ποταμούσης, ο Βασίλης Βαρβαρέσος και η Yekaterina Lebedeva. Στην ηλικία των 11 ετών έχει κερδίσει σε πολλούς πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου στις Η.Π.Α., την Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Η 16χρονη Εβελίνα Τσιαντζή-Μαντέ από τη Σαντορίνη, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου με τον πατέρα της Γιώργο Τσιαντζή. Σήμερα φοιτά στην ιστορική Schola Cantorum de Paris, στην τάξη της κυρίας Αγάθης Λεϊμονή. Συμμετέχει σε masterclasses με σπουδαίους πιανίστες ο Cyprien Katsaris, η Christina Ortiz, η Δόμνα Ευνουχίδου, η Lilia Boyadjieva, ο Γιάννης Ποταμούσης, ο Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης, ο Βασίλης Βαρβαρέσος και η Yekaterina Lebedeva. Είναι νικήτρια πολλών πανελλήνιων και διεθνών διαγωνισμών πιάνου στις Η.Π.Α., την Αγγλία, τον Καναδά, το Hong Kong, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα. 

The event is finished.

Date

Αυγ 08 2023
Expired!

Time

9:15 am - 12:00 am

Location

Κτήμα Μάνεση

Organizer

Όμιλος για την Μελέτη Έρευνα & Διάχυση του Πολιτισμού

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.