Ρεσιτάλ πιάνου – Aulon Bino

Πρόγραμμα

 

F. Chopin – Πολωνέζα έργο 26, αρ. 1 σε ντο δίεση ελάσσονα

L.v. Beethoven – Σονάτα για πιάνο αρ. 23, έργο 57 σε φα ελάσσονα (“Appassionata”)

F. Chopin – Grande Valse Brillante έργο 18 σε μι ύφεση μείζονα.


Βιογραφικό

Ο Αουλόν Μπίνο σπούδασε πιάνο στο Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών με την Στέλλα Καραντάση και στην συνέχεια με τον Γιώργο Μάνεση. Εχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στην Αλβανία. Λαμβάνει μέρος στις συναυλίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Πορτοχελίου απο το 2008. Από το 2012 σπουδάζει πιάνο με την Merita Rexha Tershana στο Μουσικό Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Τιράνων (Αλβανία) απ’ όπου πήρε το 2015 το bachelor.

Η Άρτεμις Χατζή εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 1996 και στην Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος και στο τμήμα για την διαχείριση αποβλήτων από το 2006 όπου είναι υπεύθυνη για την κοινοτικές οδηγίες για τα οχήματα στο τέλος του κύκλου ζωής τους και για την διαχείριση και ανακύκλωση μπαταριών. Είναι επίσης υπεύθυνη την μελέτη για την δυσκολία διαχείρισης των πλαστικών αποβλήτων που έχουν συμβάλλει μεταξύ άλλων και στην δημιουργία του φαινομένου της “πλαστικής σούπας” στις θάλασσες και τους ωκεανούς. Η κ. Χατζή εργάστηκε προηγουμένως για δέκα χρόνια στη Γενική Διεύθυνση Έρευνας ως νομικός σύμβουλος για συμβάσεις ερευνητικών προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Πριν εργασθεί για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η κ. Χατζή είχε εργασθεί σε δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Βέλγιο, κυρίως σε θέματα εμπορικού, ναυτιλιακού και ευρωπαϊκού δικαίου.
Η κ. Χατζή σπούδασε νομικά στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο ευρωπαϊκό δίκαιο στο πανεπιστήμιο του Στρασβούργου στη Γαλλία και στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών στο Βέλγιο, στο ναυτικό και αεροπορικό δίκαιο στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών στο Βέλγιο (ULB) και διεθνές δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας (UGA) της Athens, Georgia στις ΗΠΑ (διατριβή στην αστική ευθύνη για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος από μόλυνση προερχόμενη από επικίνδυνα απόβλητα – ανάλυση περιβαλλοντικής νομοθεσίας των ΗΠΑ και σύγκριση με την Ε.Ε.). Είναι ένα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και λίγα Γερμανικά.

The event is finished.

Date

Αυγ 07 2020
Expired!

Time

9:15 pm

Cost

Ελεύθερη είσοδος

Location

Κτήμα Μάνεση

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.