Μουσική δωματίου με το τρίο OPUS I

Πρόγραμμα

Α’ ΜΕΡΟΣ

J. Haydn – Τρίο για πιάνο αρ. 39 σε σολ μείζονα HOB XV:25
Ι. Andante
ΙΙ. Poco adagio, cantabile
ΙΙΙ.Rondo a l’Ongarese: Presto

J. N. Hummel – Τρίο για πιάνο αρ. 1, έργο 12 σε μι ύφεση μείζονα
I. Allegro agitato
II. Andante
III. Finale: Presto

 

B’ ΜΕΡΟΣ

A. Arensky – Τρίο για πιάνο σε ρε ελάσσονα, έργο 32
I. Allegro moderato
II. Scherzo. Allegro molto
III. Elegia. Adagio
IV. Finale. Allegro non troppo


Βιογραφικά

Ο Δημήτρης Σέμσης έμαθε βιολί από τον πατέρα του Μιχάλη Σέμση. Συνέχισε με τους  Τίμπορ Βάργκα, Όττο Μπύχνερ και Αλεξάντερ Πάβλοβιτς. Είναι διπλωματούχος του Βασιλικού Κολεγίου του Λονδίνου. Υπήρξε μέλος της Ορχήστρας Μπαχ του Μονάχου. Ήταν εξάρχων της “Ελληνικής Καμεράτα”, της “Καμεράτα – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής” και της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ε.Ρ.Τ. Κατέχει την ίδια θέση στην Κ.Ο.Α. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Δήμητρα Μαντζουράτου ξεκίνησε μουσικές σπουδές με την Αναστασία Κουναλάκη. Πήρε δίπλωμα πιάνου (Α’ βραβείο, χρυσό μετάλλιο, τάξη Μπέττυς Γαϊτάνου). Σπούδασε μουσικολογία (Τ.Μ.Σ. Αθήνας). Είναι Διδάκτωρ του ίδιου τμήματος. Έχοντας υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. σπούδασε στο Βέλγιο (τάξη Daniel Blumenthal). Έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διδάσκει πιάνο στο Μουσικό σχολείο Ιλίου.

Η Γεωργία Κύπρου ξεκίνησε βιολοντσέλο με τη Μαργαρίτα Αμπράσεβα. Συνέχισε στο Κ.Ω.Θ. (Δίπλωμα – Άριστα, τάξη Δημήτρη Πάτρα). Εμφανίστηκε ως σολίστ με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Βόλου και συμμετείχε στη Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου. Προσκεκλημένη από τον βιολιστή Lukas David, συμμετείχε σε κύκλο συναυλιών μουσικής δωματίου. Είναι μέλος της “Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών”. Διδάσκει βιολοντσέλο και μουσική προπαιδεία.

 

 

The event is finished.

Date

Αυγ 03 2021
Expired!

Time

9:15 pm

Location

Κτήμα Μάνεση

Organizer

Όμιλος για την Μελέτη Έρευνα & Διάχυση του Πολιτισμού

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.